Opbeurende kaarten geheel duurzaam

Soms zit het gewoon even niet mee. Simpel omdat je iets bent overkomen of omdat je niet lekker in je vel zit. Het gebeurd iedereen wel eens en het kan soms knap lastig zijn om hier mee om te gaan. Het licht aan het eind van de tunnel is dan ver te zoeken. Toch komt het altijd weer goed, tijd heelt alle wonden. Wanneer we in een minder fijne periode bevinden is het fijn om gesteund te worden door de mensen om je heen. Iemand met wie je jouw zorgen kan delen of jouw verhaal even aan kwijt kan, een luisterend oor. Toch is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het aantal ouderen dat zich eenzaam voelt stijgt ieder jaar weer opnieuw. Voor hen is het soms lastiger om iemand te vinden waarmee ze even een praatje kunnen maken om elkaars mening aan te horen. De oplossing? Die is er (nog) niet. Maar gelukkig zijn er de laatste tijd veel initiatieven om mensen die eenzaam zijn of zich even een tijd minder goed voelen te ondersteunen.

Jij bent belangrijk
Jij bent hierin een van de belangrijkste schakels. De steun van een ander kan net de laatste zetje zijn om je weer goed te gaan voelen. Dit kan in de vorm van een goed gesprek, het brengen van een fruitmandje, een mooie bos bloemen of het sturen van een duurzame kaart. Het kost je een kleine inspanning maar je krijgt er waarschijnlijk een grote glimlach voor terug. We hebben speciaal voor dit moment een aantal opbeurende kaarten in onze winkel geplaatst. Alle opbeurende kaarten in onze winkel zijn gemaakt vanuit een milieuvriendelijk oogpunt. Dit betekent dat er zo min mogelijk water gebruikt is en alle kaarten gedrukt zijn met gifvrije biologische inkt. Het papier is niet gemaakt van gekapte bomen maar van oogstafval wat achtergebleven is op het land en door ons opnieuw wordt gebruikt voor de duurzame wenskaarten.

Wat ga ik opschrijven?
Soms is het knap lastig om te verzinnen wat je precies op een kaartje schrijft. Een goede boodschap is belangrijk en je moet maar net inspiratie hebben om dat op papier te krijgen. Zeker als er allerlei verschillende gevoelens in je hoofd ronddwalen. Misschien heb je een mooie gedachte die jullie samen delen? Of een gedicht of spreuk die je op de kaart wil schrijven. Ook met weinig woorden komt jouw boodschap over zo lang deze maar vanuit oprechte gedachte is geschreven.

Onze favoriete opbeurende kaartjes
We hebben onze ontwerpers hard aan het werk gezet om voor jullie een leuke collectie opbeurende kaarten te kunnen aanbieden. Klik hier om jouw favoriete kaart te bestellen.