Wil je een boodschap met een twist versturen? Stuur een bloeikaart op!
Sinds dit jaar hebben we ze nieuw in onze winkel: bloeikaarten. Een unieke kaart met hierin een mix van zaden verwerkt. Uit deze zaden zullen prachtige veldbloemen groeien. De veldbloemen helpen de bijensterfte te stoppen. Ieder jaar sterven er in Nederland steeds meer bijen in hoog tempo. De bijen sterven voornamelijk omdat het aanbod van bloemen klein is en er steeds meer bestrijdingsmiddelen gebruikt worden. Jij kan helpen om dit te veranderen door het kopen van een bloeikaart om het aantal bij-vriendelijke veldbloemen te vergroten.

Eco kaarten gemaakt van restafval voor een beter milieu
Alle kaarten in onze webshop zijn gemaakt van gerecyclede producten zoals oud papier. Wij vinden dat het onnodig kappen van bomen moet stoppen en hopen dat dit alternatief steeds vaker gebruikt gaat worden. In Nederland worden er nog steeds meer bomen gekapt dan geplant en het wordt nodig tijd dat iedereen in gaat zien dat dit niet de oplossing is. Strijd jij mee door het kopen van een duurzame kaart? We planten voor iedere gekocht kaart bomen terug in de natuur.

Hoe werken bloeikaarten precies?
Nadat je uitgekeken bent op een kaart gooi je deze normaal gesproken linea recta de prullenbak in en enkeling bewaard zijn kaarten nog netje in een kast. Om verspilling tegen te gaan kan je de bloeikaarten na gebruik planten. Zoek in de tuin een mooi plekje of haal een stoffige bloempot uit de kast. Vul de pot met aarde en plaats de bloeikaart hierin. Nu is het de beurt aan jou om zo goed mogelijk voor de bloeikaart te zorgen zodat je uiteindelijk die prachtige bloemen zult gaan zien groeien. Geef jouw bloeikaart de eerste weken iedere drie dagen water en hierna iedere week. Jouw bloeikaart heeft veel licht nodig en natuurlijk een overdosis aan liefde.

Welke bloeikaart kies jij?
Wil je iemand feliciteren, beterschap wensen of gewoon zomaar een kaart sturen? Voor ieder moment hebben we een geschikte kaart. Bekijk ze hier allemaal.