Ben jij ook zo’n dierenfreak die het liefst een kaartje met illustraties van dieren wil versturen? Niet gek! De kaarten met dieren springen er altijd uit omdat er veel emoties te zien zijn. Dieren kunnen eigenlijk ook niets kwaad doen en maken iedereen vaak blij. Een gevoel van vreugde willen we eigenlijk allemaal wel.

De kaarten met dieren in onze webshop zijn op een unieke manier geïllustreerd met veel aandacht en plezier. De illustraties zijn gemaakt van aquarel op papier dat duurzaam is. Dit papier is gemaakt van restafval waardoor de natuur niet is beschadigd. Er zijn voor deze kaarten geen bomen gekapt. 

Dierenkaartjes versturen
In onze winkel vind je meer dan 25 verschillende kaarten met illustraties van dieren erop. De kaarten zijn zorgvuldig uitgekozen en passen goed bij deze tijd. Het is leuk om een dierenkaart te versturen maar veel mensen hangen ze ook op in hun huis of zetten de kaartjes neer als decoratie. De kaarten zijn gemaakt op papier dat samengesteld is uit restafval. Hierdoor besparen we jaarlijks het kappen van tientallen bomen. Het onnodig kappen van bomen heeft effect op de leefervaring van wilde dieren. Wanneer er te weinig bomen in de natuur staan of het aantal bomen sterk achteruit gaat zullen populaties verkleinen of zelfs uitsterven.

Kies het kaartje dat bij je past
Omdat er veel keuze is snappen we goed dat je even nagaat welk kaartje precies bij jou past. Ga je voor een hele reeks aan kaarten of kies je de kaart met jouw lievelingsdier erop afgebeeld? In ieder geval is de keuze reuze! Alle kaartjes met dieren zijn per stuk verkrijgbaar onze webshop. 

Duurzame kaarten drukken
Bij duurzame kaarten staan we graag voor je klaar om aan al jouw druk wensen te voldoen. Willen jullie een kaartje sturen om medewerkers of klanten te bedanken? Een kerstwens versturen of een totaal andere boodschap? Kies dan voor duurzame kaarten. Alle ontwerpen worden gedrukt op duurzaam papier waar geen bomen voor zijn gekapt. Dit is belangrijk om de ecologische footprint te verminderen. Omdat in de kaarten zaden zijn verwerkt krijgt het kaartje een tweede leven en hoeft het niet weggegooid te worden na gebruik. Informeer hier naar alle mogelijkheden.