Zodra het tijd is kunnen jullie aan de slag met een duurzame trouwkaarten! Bij de gasten valt de huwelijksuitnodiging pas 6 tot 8 weken voor de bruiloft op de mat. Maar jullie zullen er van te voren nog wel even mee zoet zijn. Ga samen op zoek naar de trouwkaart die bij jullie past, en wat zet je in de kaart? Ga er samen voor zitten en kijk ondertussen ook naar de voorbeelden die je op internet kan vinden. Als je een weddingplanner hebt, kan je hem of haar ook vragen of ze je daar bij zou willen helpen. Alle creatieve input is mooi mee genomen toch?

Mogelijkheden bij duurzame kaarten
Al jaren drukken wij met veel plezier duurzame trouwkaarten. Geef een uniek karakter aan jouw bruiloft door een kaart te sturen van duurzaam materiaal. Voor al onze kaarten zijn geen bomen gekapt maar is restmateriaal gebruikt. Vanaf 50 stuks drukken we jouw kaart duurzaam af in een prachtige duurzame envelop. We kunnen jouw ontwerp ook bedrukken op onze groei- en bloeikaarten. Deze kaarten bevatten een mix van zaden waar bloemen, groente of kruiden uit zullen komen. Jullie kunnen zelf kiezen welk soort zaad jullie in de kaart willen verwerken. De gasten kunnen de kaart na de bruiloft planten waarna jullie geluk uit de zaden zal groeien. Vanaf 100 stuks drukken we bloeikaarten en groeikaarten voor jullie bruiloft.
Neem hier contact met ons op voor alle mogelijkheden voor het bedrukken van een duurzame trouwkaart.

Wat staat er op de bruiloft uitnodiging?:
Zijn jullie al aan het nadenken over wat er op de trouwkaart komt te staan? Neem dan zeker de volgende punten mee in gedachten! Denk er ook over na over 2 aparte uitnodigingen wilt, voor de gasten die de hele dag aanwezig zijn, en gasten die je misschien alleen in de avond laat komen.

Natuurlijk moet je als eerst de trouwdatum op de duurzame trouwkaarten zetten, met jullie namen er bij.  Op de uitnodiging komt eerst de naam van de vrouw en daarna de naam van de man. Daarnaast moeten de gasten alle informatie op de kaart kunnen vinden die voor die dag belangrijk zijn. Vergeet ook zeker niet om de trouwlocaties (en adres) te vermelden. 

Misschien is het handig om een globale dag indeling op de uitnodiging te plaatsen voor de gasten die de gehele dag zijn uitgenodigd. Handig als ze weten hoe laat bijvoorbeeld de ceremonie begint en hoelaat de taart word aangesneden en hoelaat het buffet/diner gepland is. Maar natuurlijk ook hoelaat het feest los barst. Denk ook na of jullie een eindtijd willen vermelden, dit kan handig zijn voor gasten die vervoer moeten regelen. (of misschien hebben jullie dit ook geregeld)

Willen jullie duidelijkheid over het aantal gasten is het misschien handig als je ook op het kaartje vermeld dat jullie graag een reactie willen of dat de gasten komen of niet. Heb je een bepaald thema, dan is een dresscode misschien ook leuk om te vermelden.

Soms kan het ook handig zijn om de ceremoniemeester te vermelden. (niet verplicht natuurlijk, maar handig voor als mensen nog iets voor jullie willen doen)

Tekst trouwkaart:
Naast alle informatieve punten is het ook leuk om een tekst op jullie trouwkaart te plaatsen. Je hebt hier ook veel keus in. En ook leuk is het als je zelf je tekst bedenkt dat maakt het altijd weer een stuk meer eigen.

Trouwkaarten bestellen en versturen:
Houd in de trouwplanning rekening met het bestellen en versturen van de kaarten. Wil je er zeker van zijn dat jullie trouwdatum al maanden in de agenda’s van je gasten gereserveerd staat? Stuur dan een leuke Save The Date kaart! 

Zodra je weet hoe jullie kaartje er uit komt te zien is het handig om met de drukker te bespreken hoe ver vooraf ze dit willen weten, Je krijgt meestal ook een proefdruk zodat jullie kunnen kijken of dit geheel naar wens is en of er nog aanpassingen gedaan moeten worden. Bestel altijd iets meer kaartjes zodat je mocht je onverhoopt iemand zijn vergeten deze toch nog een kaartje kan sturen. Denk na over de adressering, ga je dit met de hand doen, of laat je hier etiketten voor drukken? De trouwkaarten horen minimaal 6 weken voor het huwelijk verstuurd te zijn. Bedenk dat iedereen een drukke agenda kan hebben en dus niet altijd alles op het laatste moment geregeld kan hebben. Dus hoe eerder jullie het kunnen versturen, des te groter de kans dat jullie gasten ook allemaal aanwezig kunnen zijn. 

Neem contact met ons op!
Wil je meer weten over de mogelijkheden of een aanvraag doen? Stuur dan een e-mail naar info@duurzamekaarten.nl of klik hier om het contactformulier in te vullen.