Kerstkaart duurzaam bedrukken

Kerstkaart duurzaam bedrukken – Direct contact of vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier. 

Wil je als bedrijf een kerstkaart bedrukken en indruk maken op alle medewerkers? Stop met het speuren op het internet naar de kerstkaart van het jaar want die heb je nu namelijk gevonden! Hoe leuk is het namelijk om een duurzame kerstkaart te versturen waarbij je kan kiezen om er zaadjes in te verwerken. Een unieke manier om een kerstboodschap over te brengen naar collega’s, relaties en andere partners. 

 

Kerstkaart met zaadjes

Een kaart met zaden erin? Veel mensen kijken dan raar op. Wat kan je daar nu weer mee? Veel kerstkaarten worden na gebruik weggegooid. Je gaat ook niet ieder jaar al die kerstkaarten bewaren. Gelukkig is er een oplossing om dit papier niet te verspillen. De kerstkaart met zaden kun je namelijk hergebruiken. In de kaart zitten zaden verwerkt waardoor je de kaart na gebruik kan planten. Stop de kaart in de aarde, dit kan in een pot of in de tuin. De zaden zullen uitgroeien tot prachtige bloemen, maar ook is het mogelijk om groente of kruiden uit de kaart te laten groeien. 

 

Duurzaam bedrukte kaarten 

Alle kaarten die wij drukken zijn duurzaam. Dit houdt in dat er geen bomen voor zijn gekapt en dat we werken met speciale papiersoorten. Voor dit papier is gezocht naar alternatieven dan het kappen van bomen. We gebruiken bijvoorbeeld restafval dat op het land achterblijft. Dit is normaal gesproken een restproduct maar kan nu gebruikt worden voor onze prachtige kaarten. Ook alle kerstkaarten worden duurzaam gedrukt. 

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Er is veel mogelijk op het gebied van duurzaam bedrukte kaarten. Bepaal eerst wie je precies een kaart wil versturen zodat je het aantal kaarten dat verstuurd moet worden weet. Als dit in de ter zijner tijd nog kan verschillen is dit geen enkel probleem. Bespreek ook de wensen. Wat voor formaat moet de kaart zijn? Heb je een eigen ontwerp of wil je dit nog laten maken? Wil je een kant bedrukt of beide kanten? En wil je dit in kleur of in zwarte inkt? Kom je er niet helemaal uit neem dan hier contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden of volg hieronder het stappenplan.

 

Stappenplan duurzame kerstkaart bedrukken: 

 1. Het aantal
  Hoeveel mensen willen jullie als bedrijf blij maken met een duurzame kerstkaart? Houd hierbij rekening dat ook alle adressen van de bedrijven of contacten aanwezig zijn. 

 1. De soort kaart
  Wat voor een soort kaart willen jullie versturen? Een blanco kaart of een kaart met zaden erin verwerkt? Kies ook het soort zaad dat jullie in de kaart verwerkt 

 1. De boodschap
  Welke boodschap willen jullie precies verkondigen? 

 1. Het ontwerp
  Wat voor soort ontwerp wil je precies op de kaart gedrukt hebben? Een eigen ontwerp met het logo van het bedrijf bijvoorbeeld. Wil je een kaart met kleur of zwarte inkt en welke kanten wil je bedrukt hebben? Voor onze bloei- en groeikaarten is een speciaal template waaraan gehouden moet worden. 

 1. De verzending
  Hoe willen jullie de kaarten naar de geadresseerden versturen? Het liefst op een co2-neutrale manier. Graag denken wij hierin mee. 

Direct contact met een van onze medewerkers?
Wilt u een aanvraag doen of meer weten over alle mogelijkheden? Neem snel en eenvoudig contact met ons op. Stuur een mail naar info@duurzamekaarten.nl of vul hieronder het contactformulier in. 

Duurzamekaarten.nl
X
Winkelmand Sluiten