Blog

Blog over duurzame kaarten

Groei en bloei kaart

Groeikaarten van groeipapier: lees hier hoe het werkt

Kaartjes sturen, het is en blijft altijd leuk om te doen. Maar heb je ooit een groeikaart verstuurd? Onze groeikaarten zijn gemaakt van gerecycled papier uit bloemen en planten. En het leuke is, met een beetje magie groeit er uit jouw duurzame kaarten overheerlijke groenten en kruiden.

duurzame kerst

Vier jij een duurzame kerst? 15 handige tips

Stijgt de kerststress bij jou al naar het hoofd? Of ben jij juist de persoon die alles op z’n beloop laat en op kerstavond nog in de winkel aan het rondbazuinen is om de laatste kerstinkopen te doen? Grote kans dat je voor flink wat lege schappen staat. Het blijkt namelijk dat de gemiddelde Nederlander al ver van tevoren zijn kerstinkopen doet.

Bloei papier

Een bloeipapier kaart kopen, dit is het grootste assortiment bloeikaarten

 

Bloei en groei! Dat is wat wij het liefst zeggen tegen iedereen die het idee heeft om een kaartje te sturen. De laatste jaren sturen we steeds minder kaartjes, door de opkomst van WhatsApp sturen we liever snel een berichtje online dan dat we de moeite doen om een kaartje uit te zoeken. 

Bloeikaarten

Een blog over duurzame kaarten. Maar wat zijn bloeikaarten?

Bloeikaarten zijn gemaakt van papierresten zoals oud karton. Het papier is handgeschept waardoor de dikte en vorm van de kaarten kan verschillen. In het kaartje zitten zaden verwerkt. Bloeipapier is een vrij nieuwe papiersoort en is ontwikkeld vanuit de behoefte om beter met de aarde om te gaan. We zijn natuurlijk al goed op weg, plastic tasjes in de supermarkt worden steeds vaker geweerd en ook het scheiden van afval wordt steeds normaler. Tijd om ook naar ons papiergebruik te kijken en dit te veranderen.

duurzame kerstkaart

Stuur een duurzame kerstkaart namens het bedrijf!

Wil je een kerstwens op een feestelijke kerstkaart versturen namens alle collega’s van jullie bedrijf?

heeft u relevante informatie of een leuk verhaal te vertellen wat aansluit aan ons concept duurzaamheid en wil je dit graag delen met de rest van de wereld? Neem gerust contact met ons op via Contact | Duurzamekaarten.nl en deel je verhaal! Wie weet komt het op onze blog over duurzame kaarten

Duurzamekaarten.nl
X
Winkelmand Sluiten