Kerst bloeikaarten en groeikaarten | Unieke kerstkaarten
Wil je vrienden, collega’s of familieleden een kerstkaart sturen die niet zo standaard is? Stuur een kerst bloeikaart of groeikaart op. Een meer unieke manier om iemand een kerstwens te versturen is er niet. Hangen bij jou de lampjes al in de boom? Of duurt dat nog even. Uit onderzoek blijkt dat we steeds sneller beginnen met het voorbereiden van ons kerstfeest. Welk diner ga ik kopen? Hoe ga ik mijn huis of werkruimte versieren? En wie ga ik een kerstkaart versturen? Kerstmis wordt alleen maar leuker, zeker met onze duurzame kerstkaarten die in bloei kunnen staan. 

Wat zijn Kerst bloei- en groeikaarten?
Kerstkaarten die kunnen bloeien of groeien, bestaan die? Ja die bestaan! In het papier van deze kerstkaarten zitten zaden verwerkt. Na ontvangst gooi je de kerstkaart na een tijdje niet weg maar hergebruik je de kaart. Door de zaden die in de kaart zijn verwerkt kun je de kaart in de grond planten. Dit kan in de tuin, maar ook op het balkon of in een pot. Je begraaft de kaart onder 1 centimeter aarde en uit de zaden zullen prachtige bloemen bloeien of groente en kruiden groeien! Verras collega’s, vrienden en familie met een kerstkaart waar ze echt iets aan hebben, een die ze zelf kunnen planten! 

Kerstkaarten van duurzaam papier
Al onze kerstkaarten zijn van duurzaam papier. Normaliter gooien veel mensen hun kerstkaarten na gebruik weg in de prullenbak. Zonde! Onze kaarten zijn gemaakt van duurzaam papier waar geen bomen voor zijn gekapt. Door het gebruik van zaden in onze bloei- en groeikaarten kun je de kaart planten en belandt hij niet in de prullenbak. Het schrijven van een kerstkaart wordt een waar feestje! 

Kerstkaarten bedrukken met eigen ontwerp
Gaan jullie als organisatie een kerstkaart versturen? Verras collega’s met een duurzaam kerstkaartje. We bedrukken graag kerstkaarten naar wens. Met een logo en unieke kerstboodschap. Ook onze bloei- en groeikaarten kunnen bedrukt worden. Wil jij een kerstboodschap laten bloeien? Neem snel contact met ons op voor alle mogelijkheden, we denken graag mee. 

Wat kost een kerstkaart? 
De standaard kerstkaarten met zaden kosten €2,95 per stuk. Sinds dit jaar hebben we ook sets kerstkaarten met verschillende prijzen. Wil je zakelijk voor het hele bedrijf een kerstkaart versturen? Dan verschillen de prijzen afhankelijk van alle wensen. Bekijk hier alle mogelijkheden. We helpen jullie graag met de zoektocht naar de ideale kerstkaart! 

Wat is het verschil tussen groeikaarten en bloeikaarten Kerst?
We krijgen vaak de vraag wat het verschil is tussen groeikaarten en bloeikaarten. Goede vraag! We leggen het graag uit. In bloeikaarten zitten zaden waar bloemen uitgroeien. In groeikaarten zitten zaden waar groentes of kruiden uit gaan groeien!