Over ons

Over ons

Vier bijzondere momenten door het geven van een duurzame kaart. Verras vrienden, geliefden of familie met een het versturen van een milieuvriendelijke kaart. Voor al onze kaarten zijn er geen bomen gekapt! 

 

Duurzame kaarten is ontstaan vanuit een brainstormsessie van de TV Acamdemy. Met vier vrienden waren we verbluft van het papier dat op onze planeet nog altijd verspild wordt. De realiteit is dat we nog altijd veel bomen moeten kappen om aan onze papierwens te voldoen. Dat moet toch ook anders kunnen? Een duurzaam kaartje sturen, wat dacht je daarvan! Ik wil met duurzame kaarten de wenskaarten branche opschudden en doe dat graag met jou. Fantastisch dat je mee wilt doen met dit initiatief, bedankt!

 

 

 

Wees de verandering die je zelf wil zien
Mathatma Ghandi

Ons assortiment

We werken aan een zo wisselend mogelijk assortiment en werken graag samen met Nederlandse ontwerpers. Lees hier meer over: 

 

Leverancier:

Bloom Your Message 

Alle kaarten van Bloom Your Message kunnen groeien! Je zult je afvragen? Hoe kan dat! Er zitten zaden in verwerkt van bloemen, groente en kruiden. De kaarten zijn duurzaam omdat ze gemaakt zijn van restafval. Wij geloven in dit duurzame product, jij ook? Bekijk snel alle mooie & unieke ontwerpen van Bloom Your Message hier

Kies voor milieubewuste kaarten

Duurzaam verpakt & verzonden

Alle bestelling worden verpakt in duurzaam materiaal en co2-neutraal verzonden. 

Wij doneren aan The Ocean Cleanup

Ieder jaar doneren wij 1% van de winst  aan een goed doel. Dit jaar is dat het project The Ocean Cleanup. 

Bewust & betaalbaar

In onze shop zijn alle producten duurzaam ontwikkelt te koop voor een betaalbare prijs.

Duurzamekaarten.nl
X
Winkelmand Sluiten