Over ons

Vier bijzondere momenten door het geven van een duurzame kaart. Verras vrienden, geliefden of familie met een het versturen van een milieuvriendelijke kaart. Voor al onze kaarten zijn er geen bomen gekapt! 

 

 

 

 

Wees de verandering die je zelf wil zien
Mathatma Ghandi

Ons assortiment

We werken aan een zo wisselend mogelijk assortiment en werken graag samen met Nederlandse ontwerpers. Lees hier meer over: 

 

Zintenz – Claire, Flow, Lizzy, Veer, Happy h’art 

Alle zintenz kaarten zijn klimaatneutraal gedrukt, zonder water en gedrukt met gifvrije bio-inkt. Het papier is gemaakt van bladeren en stengels uit oogstafval. 100% organic! De kaarten hebben handgemaakte illustraties waar veel aandacht en liefde aan is besteedt. Klik hier om de kaarten te bekijken.

 

 

Zintenz bereikt met hun creaties wekelijks 35.000 mensen. Zij delen verhalen, kaarten en tips om bijvoorbeeld mindfull door het leven te gaan. Wij zijn enorm blijf met Zintenz als partner. 

 

 

Bloom Your Message 

Alle kaarten van Bloom Your Message kunnen groeien! Je zult je afvragen? Hoe kan dat! Er zitten zaden in verwerkt van bloemen, groente en kruiden. De kaarten zijn duurzaam omdat ze gemaakt zijn van restafval. 

 

Wil je alle Bloom Your Message kaarten bekijken? Klik hier

 

Kies voor milieubewuste kaarten

Duurzaam verpakt & verzonden

Alle bestelling worden verpakt in duurzaam materiaal en co2-neutraal verzonden. 

Wij doneren aan The Ocean Cleanup

Ieder jaar doneren wij 1% van de winst  aan een goed doel. Dit jaar is dat het project The Ocean Cleanup. 

Bewust & betaalbaar

In onze shop zijn alle producten duurzaam ontwikkelt te koop voor een betaalbare prijs.