Pluk de Dag & Plant een Zaadje

Het duurzame alternatief van 2021: groei- en bloeikaarten. Een uniek, warm en milieuvriendelijk product dat bijdraagt aan een betere wereld. 


Waar kunnen we jou mee helpen?

Ben je op zoek naar een duurzame kerstkaart, een speciale attentie of een trouwkaart? We denken graag met je mee! 


Hoe werken groei- en bloeikaarten?

Plaats de kaart in de aarde

Plant jouw kaart in de aarde, een bloempot of de tuin.

Geef het iedere dag water

Geef genoeg water, zon en natuurlijk een beetje liefde.

Bloeien geblazen!

Wacht af tot de kruiden, groenten of bloemen in bloei staan!

Ons assortiment

Reacties van klanten

"

Leuke groeikaarten van goede kwaliteit. De bestelling kwam op tijd binnen. We hebben alle medewerkers kunnen verrassen met een bloeiende kaart!

Hogeschool Utrecht

"

We kregen ontzettend veel reactie’s na het versturen van de groeikaarten. Fijn dat jullie met ons mee hebben gedacht over het ontwerp van de kaart. 

Vattenfal

"

We steunen graag ondernemers met een groene visie. Wat een prachtig concept om kaarten van restafval te versturen. Wij zijn blij met jullie, veel dank! 

Ministerie van OCW

Nieuw: Cadeaukaartjes met zaadjes

Ben jij onze nieuwe cadeaukaartjes al tegengekomen? Ideaal wanneer je iemand wil verrassen. De kaartjes bevatten zaadjes waar veldbloemen uit zullen groeien die goed zijn voor de bijtjes! 

Zelf kaarten maken? 

Ben jij creatief of wil je jezelf eens uitdagen? Maak je eigen bloeikaarten! Deze set van 4 kaarten kun je zelf ontwerpen. De kaarten bevatten zaden waar bij-vriendelijke veldbloemen uit zullen groeien. 

Zakelijk een kaart versturen?

Ook voor duurzaam drukwerk ben je hier aan het goede adres. We denken graag met je mee om op de juiste manier een boodschap uit te dragen. Neem contact met ons op voor meer informatie.